"Nezavisna lista za Mojkovac - Ivan Ašanin" predala izbornu listu

“Ovo je lista hrabrih i odvažnih ljudi. Biće ubjedljivo najmlađa lista na izborima ali i iskusnih u svom poslu", kaže Ašanin
131 pregleda 6 komentar(a)
Ivan Ašanin, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Ivan Ašanin, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 23.09.2013. 16:21h

”Nezavisna lista za Mojkovac - Ivan Ašanin” je predala listu za izbore u tom gradu. Prema riječima Ašanina, poteškoće u kompletiranju dokumentacije napravili su im čelnici lokalne uprave, kako je kazao, koji su osporili izdavanje potvrde o glasačkom pravu članovima liste.

“I kroz tu formalnost su dokazali da se boje naše odlučnosti, te da će DPS izgubiti na lokalne izbore u Mojkovcu. Rezultati Lokalnih izbora u Mojkovcu koji će se održati 16 novembra će pokazati da građani žele promjene. Uvidjevši to poodavno smo odlučili da nastupimo samostalno jer je vrijeme za to, a sazreli su uslovi za jedan takav potez jer se radi o ozbiljnoj alternativi koju smo formirali programski kadrovski bazirani na razvojnm projektima koje konačno moramo krenuti sa mrtve tačke, a prije svega moramo zaustaviti nestajanje našeg grada, bar mi koji živimo u ovom gradu i nemamo i ne mislimo imati rezervni grad, niti nam je Mojkovac rezervni grad i prolazna stanica kao što je u većini slučajeva do sada bio", izjavio je Ašanin nakon predaje liste.

On tvrdi da će za Nezavisnu listu glasati mnogi razočarani birači i apstinenti, posebno mlađi ljudi. Razlog za to je, smatra Ašanin, jer je sugrađanima ponudio cept koji će prevazići blokovske podjele.

“Ovo je lista hrabrih i odvažnih ljudi. Biće ubjedljivo najmlađa lista na izborima ali i iskusnih u svom poslu koja ima jasno definisane ciljeve kao i motive formiranja", tvrdi on.

Bonus video: