SDP samostalno na lokalnim izborima u Mojkovcu

"Socijaldemokrate su ponosne na dosadašnji doprinos koju su dali aktuelnoj lokalnoj vlasti, ali su i potpuno svjesne svojih sopstvenih dosadašnjih nesavršenosti i ograničenja"
2 komentar(a)
Glasanje, Izbori, Foto: Arhiva "Vijesti"
Glasanje, Izbori, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.09.2013. 13:32h

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) u Mojkovcu jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

"OO SDP Mojkovac uvjeren je da će nakon 16. novembra povjerenjem građana obazbijediti da SDP bude ključni politički subjekt bez kojeg sigurno neće biti moguće formirati novu vlast u Mojkovcu, navodi se u saopštenju.

Predizbornom kampanjom i izbornom listom SDP će, kako se dodaje, "pokazati odlučnost da otvori prostor za nove ljude koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti razvoju Mojkovca i zaustavljanju zabrinjavajućeg trenda odlaska mladih ljudi".

"Socijaldemokrate su ponosne na dosadašnji doprinos koju su dali aktuelnoj lokalnoj vlasti, ali su i potpuno svjesne svojih sopstvenih dosadašnjih nesavršenosti i ograničenja. Međutim, uvjereni da se moglo i drugačije i bolje pristupiti rješavanju nekih problema i dodatno unaprijediti kvalitet života gradjana Mojkovca, SDP izražava čvrstu riješenost i odlučnost da sa novim ljudima i novim pristupom koji ce demonstrirati, pruži neophodan doprinos budućem razvoju Mojkovca", navodi se u saopštenju.

Bonus video: