Pajović: Mojkovcu treba politički i ekonomski zaokret

Pozitivna ima konkretan plan kako da Mojkovac učini mjestom u koje se dolazi i ostaje, i gradom kojim će rukovoditi Mojkovčani"
22 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 16.09.2013. 12:33h

Mojkovcu treba politički i ekonomski zaokret, rekao je predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović prilikom otvaranja kancelarije te partije u Mojkovcu.

"Pozitivna ima konkretan plan kako da Mojkovac učini mjestom u koje se dolazi i ostaje, i gradom kojim će rukovoditi Mojkovčani. Potrošene godine i vrijeme podjela su iza nas, i stoga je strateški politički cilj otvaranje novih radnih mjesta u Mojkovcu i razvoj poljoprivrede, istakao je Pajović.

Pozitivna je, kako je kazao lider te partije, na oktobarskim izborima pokazala da su promjene ne samo moguće, već sasvim izvjesne.

"Ali da bi one bile kompletne potrebno je napraviti još jedan korak, a to su lokalni izbori u Mojkovcu, Cetinju i Petnjici, gdje treba pokazati političku superiornost".

Pajović je podsjetio da u sve tri opštine stranka na lokalnim izborima izlazi samostalno.

On je dodao da su ostali politički subjekti pokazali šta znaju i umiju za 24 prethodne godine.

"Mi nismo jer su ovo naši prvi izbori u Mojkovcu i zato tražimo podršku birača na ovim izborima i siguran sam da ćemo zadobiti njihovo povjerenje. Mojkovac ćemo učiniti prosperitenim mjestom za život svih građana bez obzira na njihovu političku pripadnost, a opština će biti servis koji će biti podrška pokretanju prije svega male privrede. To je dužnost svake opštinske administracije, a Mojkovac će od novembra imati upravo takvu administraciju, naveo je Pajovic.

Kancelarija Pozitivne u Mojkovcu je dvanaesta po redu u stranačkoj infrastrukturi.

Bonus video: