Branovim bivšim pripravnicima: Samo vi aplaudirajte

Raduje me što su vaša dva odgovora na moje tekstove objavljena na sajtu Opštine Danilovgrad. Nadam se da će taj sajt od sada biti otvoren za sve građane Danilovgrada
4 komentar(a)
Danilovgrad, Foto: Arhiva "Vijesti"
Danilovgrad, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 12.09.2013. 19:20h

Bivši pripravnici, to što odbijate dalju “polemiku” sa mnom, dokaz je vaše nemoći i straha, jer nemate argumenata. Vi i nijeste trebali da polemišete sa mnom, nego sa činjenicama, a nijednu od njih nijeste demantovali.

Da je tako, potvrđuje i to da je potpisnika drugog reagovanja manje, nego što je bio slučaj sa prvim. Vjerovatno će na kraju ove naše “polemike” ostati usamljen pravi autor redova ispod kojih ste se potpisivali.

Dvoma koji se nijesu potpisali, ali i još dvoma koji nijesu ni ispod prvog reagovanja, čestitam na hrabrosti da se odupru naređenju Branislava Đuranovića, koji, sa svojim savjetnicima, stoji iza svakog teksta koji izađe iz Opštine Danilovgrad.

U to da li ja sama pišem tekstove, možete se uvjeriti kad god želite, poziv vam je otvoren.

S obzirom na to da tvrdite da ste na odrađivanje pripravničkog staža zakonito primljeni, neće vam smetati da to utvrde nadležne inspekcije koje pozivam da ispitaju kada je i na koji način raspisan konkurs na koji ste primljeni, ko je bio u konkursnoj komisiji, koliko se kandidata prijavilo, kako je izgledala rang-lista.

Iz vašeg reagovanja vidi se da ste za samo godinu rada dobro naučili birokratski rječnik, ali i doza mazohizma, jer branite one koji, uprkos tome što vaše aktivnosti “nijesu ostale nezapažene”, vaš radni angažman nijesu produžili.

Priznajete da ste bili na otvaranju puta Ostrog - Ždrebaonik, ali cinkarite da su tamo bile i “druge kolege”. Da li ćete kao velike lokal-patriote tražiti da se svima vama, koji tokom radnog vremena odlazite da kolektivno aplaudirate Đuranoviću, odbiju dnevnice, kako i vaš aplauz ne bi plaćali građani Danilovgrada i ostali poreski obveznici?

Raduje me što su vaša dva odgovora na moje tekstove objavljena na sajtu Opštine Danilovgrad. Nadam se da će taj sajt od sada biti otvoren za sve građane Danilovgrada, koji će, kao i vi, moći na tom prostoru da objavljuju svoja razmišljanja, reagovanja, ili da objavljuju pozivnice za svadbu, oglašavaju prodaju kukuruza u rifuzi.

Na taj način, Opština bi pokazala velikodušnost, jer građani ne bi morali da se izlažu dodatnom trošku i plaćaju oglašavanje u medijima.

Sa podjednakim pravom koje ste imali vi, zahtijevam da se na sajtu Opštine Danilovgrad nađe i moj odgovor vama.

Bonus video: