Jelić: Zvaćemo SDP u koaliciju, ako sami ne osvojimo vlast

"U Mojkovcu očekujemo da ćemo imati najbolji rezultat", kazao je Zoran Jelić (DPS)
11 komentar(a)
Zoran Jelić, Foto: Boris Pejović
Zoran Jelić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.09.2013. 08:27h

Demokratski front i Demokratska partija socijalista, prema riječima funkcionera tih dviju stranaka Andrije Mandića i Zorana Jelića, očekuju pobjedu na lokalnim izborima u Petnjici i Mojkovcu.

"Ja sam uvjeren u tu pobjedu iz razloga da je, i pored svih zloupotreba koje su bile na predsjedničkim izborima, zloupotreba državnih resursa i krađe glasova, Lekić ubjedljivo pobijedio kandidata režima Filipa Vujanovića u Mojkovcu", kazao je Mandić Radiju Slobodna Evropa.

Iako će, osim Pozitivne, samostalno nastupiti i Socijaldemokratska partija koja je sada dio vladajuće koalicije, funkcioner DPS-a Zoran Jelić smatra da to neće oslabiti njegovu stranku i da se nada trijumfu i u Petnjici i u Mojkovcu.

"U Mojkovcu očekujemo da ćemo imati najbolji rezultat i da ćemo samostalno formirati vlast. Ukoliko se desi da to ne budemo mogli, naravno da ćemo zajedno sa koalicionim partnerima na nivou države, SDP-om i eventualno drugim partijama koje imaju sličan program DPS-u formirati lokalnu vlast", navodi Jelić.

Bonus video: