Medojević: Vučića je strah, sa kerovima ne raspravljam

"Pozvao sam ga muški na TV duel. On ima vlast i službe i prepao se”, naveo je Medojević
105 pregleda 52 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.08.2013. 08:38h

Komentarišući optužbe iz Srpske napredne stranke, funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević je juče na svom Tviter nalogu kazao da je prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića strah da izađe na TV duel.

On je pojasnio da je Vučiću ponudio da ga javno diskredituje ukoliko ima dokaze da je sarađivao sa organizovanim kriminalom.

“Uticaj organizovanog kriminala na politiku u regionu je važna tema. Ne znam zašto bježi. Javno je rekao da ima dokaze da me “zemunci” plaćaju. Kažu da sam ja predstavnik kriminala. Pa on je šef svih službi. Ako neko ima dokaze, on ima. TV duel je najbolji način da me rasturi”, napisao je Medojević, navodeći da nema veze sa Zemunskim klanom i da ga ne plaćaju tajkuni.

Na komentar jednog od posjetilaca da je Vučićeva strategija da napadne i onda “pusti kerove”, Medojević je kazao da neće ulaziti u raspravu sa nižim funkcionerima SNS-a.

“Ja sa kerovima nijesam niti ću da se raspravljam. Pozvao sam ga muški na TV duel. On ima vlast i službe i prepao se”, naveo je Medojević.

Bonus video: