Medojević pita Mihajlović: Šta bi sa dokazima?

"Ministarka je ipak dama i univerzitetski profesor. To je dodatno obavezuje da pazi koga optužuje za kiminal”, napisao je Medojević
55 pregleda 13 komentar(a)
Zorana Mihajlović, Foto: BETAPHOTO
Zorana Mihajlović, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 24.08.2013. 06:59h

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević pozvao je na svom Tviter nalogu Srpsku naprednu stranku Aleksandra Vučića da prezentuje dokaze o njegovim vezama sa Zemunskim klanom.

Potpredsjednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović kazala je ranije da posjeduje dokaze da je Medojevića plaćao Zemunski klan i poručila da mu je bolje da se ne bavi unutrašnjim pitanjima Srbije.

“Ako neko poznaje gospođu mistarku Mihajlović, molim Vas da je podsjetite da još čekam one dokaze da me plaća Zemunski klan. Obećala je javno. Treba biti korektan. Ministarka je ipak dama i univerzitetski profesor. To je dodatno obavezuje da pazi koga optužuje za kiminal”, napisao je Medojević, dodajući da nije valjda mahala neplaćenim računima za struju kao Srećko Šojić u TV duelu.

Medojević je ocijenio da ga ne iznenađuje saradnja Vučića i Đukanovića jer naprednjaci mogu dosta da nauče od DPS-a.

“Zato su i intenzivirali saradnju. Sve će pratiti TV mafija, na minut, dva”, napisao je Medojević.

Nakon izjava Medojevića da Vućić i Ivica Dačić štite odbjeglog narkobosa Darka Šarića i da su uz čelnike crnogorskog režima dio balkanske konfederacije organizovanog kriminala, Mihajlović je navela da SNS ima informacije da ga je plaćao Zemunski klan, kao i da to mogu dokazati.

“Mi imamo takve informacije. Ako bude reakcije, možemo da ih dokažemo”, navela je tada Mihajlović.

Bonus video: