Đonović: Slavko Perović se obračunava sa samim sobom

“Slavko Perović, moj bivši prijatelj, napao je sve žive političke i nepolitičke ličnosti, ali istina, samo one koji su stanovnici naše planete"
428 pregleda 0 komentar(a)
Ranko Đonović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ranko Đonović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 22.08.2013. 08:07h

Bivši predsjednik i poslanik LSCG Ranko Đonović ogradio se od navoda Slavka Perovića jer, kako smatra, ti navodi predstavljaju direktnu suprotnost programskih i etičkih načela LSCG.

“Slavko Perović, moj bivši prijatelj, napao je sve žive političke i nepolitičke ličnosti, ali istina, samo one koji su stanovnici naše planete. U tom beskrupuloznom obračunavanju sa svim i svakim, Perović se zapravo obračunava sa samim sobom.

Povremeno napada i mrtve bivše prijatelje liberale, a povremeno poziva za svjedoke takođe mrtve liberale koji zasigurno danas ne bi bili njegovi istomišljenici. Nama njegovim bivšim prijateljima preostaje jedino da čuvamo uspomenu na Slavka nekadašnjeg i da sažalijevamo Slavka današnjeg ”, naveo je Đonović.

On je rekao da je uvjeren da “ono što Slavko danas može da zamrzne i odmrzne, i to isključivo on sam to je mrtvo i zamrznuto za sva vremena”.

“Zahvaljujem se mom bivšem prijatelju Slavku, na etiketi “udbaš” koju mi je uputio preko medija. Ovo zato što je postalo pitanje časti ukoliko Slavko nekoga ne počasti nekim ovakvim „komplimentom“, kazao je Đonović.

Bonus video: