Cvetković: Da se predstavi OO DPS Cetinje

"Dragi moji "tatatatirci", nemojte sa ovim dalje da zamajavate javnost"
14 komentar(a)
Dragan Cvetković, Foto: Pozitivna CG
Dragan Cvetković, Foto: Pozitivna CG
Ažurirano: 15.08.2013. 17:05h

Predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Dragan Cvetković kaže da su neistinite tvrdnje cetinjskog DPS-a da je on ikada prije bio član i jedne partije.

"Što bi rekao naš narod "Ako laže koza ne laže rog". Pozivam i vas i bilo koga drugog da pokaže "moju pristupnicu ili člansku kartu". A ako vam je sporno to što je moje ime i prezime, kao nestranačke ličnosti, bilo interesantno nekim političkim strukturama da se nadje na listi odbornika u nekim važnim trenucima, to pitajte njih", kaže Cvetković.

On je dao i jedan savjet članovima DPS-a.

"Dragi moji "tatatatirci", nemojte sa ovim dalje da zamajavate javnost. I ovdje su "kratke noge". A sa "etnogenezofobičnim, ratno- huškačko-dubrovačkim, voždovskim, julovskim i inim ideološkim konvertitima" sam veoma spreman da porazgovaram, naravno, kada se NN lice, koje za sebe kaže da se zove OODPS Cetinje, predstavi meni, i cetinjskoj javnosti", kaže Cvetković.

On se osvrnuo i na insinuacije vladajuće stranke, na preduzeće koje je Cvetković svojevremeno vodio.

"U to vrijeme za svaki mjesec je primljena plata i naknada za topli obrok, regres i zimnica, plaćeni su svi doprinosi, nije bilo duga prema dobavljačima, plaćeni su i milionski iznosi utroška struje", kazao je Cvetković koji je bio direktor JP Vodovod i kanalizacija Cetinje.

On je takođe DPS-u postavio pitanje, ko sad njima plaća struju i doprinose, i koliki im je dug?

"Da ne zamaramo javnost novinskim napisima, i ovdje ponavljam da sam veoma spreman, da o ovim pitanjima porazgovaram sa gospodinom, koji za sebe kaže da se zove OO DPS Cetinje, pa makar to bio i njihov "kratkominutni" predsjednik gospodin Jovan Martinović. Što bi rekli Cetinjani, "kad god hoće, gdje god hoće, o čemu god hoće, u čem god hoće". Samo da nije u klikere. Pa neka u pomoć zove gradonačelnika i drugare. I jošjedan savjet "dragi tatatatirci", gospodin Cvetković posjeduje sve dokaze i dokumenta", kazao je predsjednik OO Pozitivne.

On je na kraju imao i poruku za, kako kaže “gospodina OO DPS”.

"Pošto ste opsjednuti Draganom Cvetkovićem, preporučujemo dragim „tatatatircima“, koji nemaju hrabrosti da se potpišu ispod saopštenja, da preko kancelarije Pozitivne zakažu razgovor sa njim i postave pitanja u vezi sa svim što ih zanima u vezi njegove političke i radne biografije, a biće spreman i da im podijeli po koji savjet, kako treba rukovoditi gradom jer, mada će mališani još kratko rukovoditi gradom, dovoljno je vremena da još više upropaste Prijestonicu", zaključio je Cvetković.

On je inače na početku svog reagovanja, još jednom ponovio da se njegova stranka protivi prodaji sporne nekretnine u blizini Sportskog centra I izgradnji saobraćajnice u samom srcu “sportskog kompleksa grada”, a da nemaju ništa protiv izgradnje hipermarketa, dovođenja investitora I zapošljavanja građana Cetinja.

"Ne možete lamentirati o navodnom javnom interesu,investicijama i zapošljavanju. Ipak ste vi prvaci Crne Gore i regiona u uništavanju fabrika, preduzeća i radnih mjesta. A to što zloupotrebljavate časno ime i brend Oboda i govorite da ste u Gornjem Obodu počeli otvaranje novih pogona, vrijedja sve one časne i vrijedne ljude koji su od 1953. godine gradili i razvijali ovaj industrijski gigant.

Pitanje je samo kad ćete otvoriti Košutu, Bojanu, Taru,Sanitas, Trgopromet... i mnoga druga cetinjska preduzeća koja su,bezmalo, zapošljavali deset hiljada radnika, i koja ste veoma uspješno zatvorili", kazao je Cvetković.

Bonus video: