Skupština: Za riječ se rijetko javljaju Škrelja, Martinović, Pešić...

Najmanji broj javljanja imali su i poslanici Socijaldemokratske partije (SDP) Rifat Rastoder i Draginja Vuksanović, kao i poslanik Pozitivne Goran Tuponja
77 pregleda 9 komentar(a)
Jovan Martinović, Foto: Boris Pejović
Jovan Martinović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.08.2013. 12:59h

Poslanici Demokratske partije socijalista (DPS) Luiđ Škrelja, Željko Aprcović, Saša Pešić, Jovan Martinović i Radivoje Lala Nikčević najmanje su se javljali za riječ u crnogorskom parlamentu tokom proljećnog zasjedanja. To se može zaključiti na osnovu podataka o učešću poslanika u rasprava na sjednicama tokom proljećnog zasjedanja parlamenta, a koje je objavila Skupština Crne Gore.

Prema tim podacima, najmanji broj javljanja imali su i poslanici Socijaldemokratske partije (SDP) Rifat Rastoder i Draginja Vuksanović, kao i poslanik Pozitivne Goran Tuponja.

Podaci su preuzeti iz konferencijskog sistema Velike sale Skupštine, tako da među njima nema informacija o sjednicama Skupštine koje su 1. marta i 20. maja održane na Cetinju. Podaci o broju javljanja, ukupnom broju i dužini trajanja izlaganja poslanika ili drugog učesnika na sjednici Skupštine prikazani su pojedinačno za svaku sjednicu.

“Skupština će u narednom periodu nastaviti praksu da periodičnim objavljivanjem analize podataka kojima raspolaže približi rad parlamenta građanima i ukupnoj javnosti. U narednom periodu biće objavljen i ukupan izvještaj o radu Skupštine tokom proljećnjeg zasjedanja”, saopšteno je iz Skupštine.

Bonus video: