DPS Podgorica: Građani sud dali 27. maja

"Ali partija koja je poznata po izbjegavanju svake vrste odgovornosti jedino što može je da nastavi da bježi od javnosti, kako u Skupštini Crne Gore, tako i u Parlamentu Glavnog grada"
93 pregleda 0 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 13.07.2018. 10:14h

Poslanica Demokrata Zdenka Popović je još "jednom dokazala licemjerstvo po kojem je njena partija poznata, izbegavajući opet da pojasni da li, kada govori o redovima na šalterima i visokim cijenama naknada, misli na Herceg Novi ili Podgoricu?", navodi se u najnovijem reagovanju podgoričkog DPS-a na navode poslanice Demokrata.

"Ali partija koja je poznata po izbjegavanju svake vrste odgovornosti jedino što može je da nastavi da bježi od javnosti, kako u Skupštini Crne Gore, tako i u Parlamentu Glavnog grada. Jer javnost odlično zna da se Zdenka Popović ne pojavljuje na poslu na kojem prima mjesečnu platu vise hiljada eura, da nije učestvovala u donošenju Zakona o kome ima naknadnu pamet niti je bila u sali kada se glasalo o naknadama u Podgorici. Ali je uredno uzela svoju naknadu", navode iz DPS-a.

Po pitanju tvrdnje Popović da će "građani suditi ko govori istinu a ko manipuliše" iz DPS-a su kazali da su "građani dali svoj sud 27. maja kao i mnogo puta ranije i ocijenili politiku Zdenke Popović, po riječima njenog koalicionog partnera 'najtežim porazom' na izborima".

"Građani su još jednom poručili da neće politiku manipulacija, neistina, nerada i licemerjestva kakvu propagira Zdenka Popović", zaključuje se u reagovanju DPS-a.

Bonus video: