Konstituisan savjet mladih DPS

Na konstitutivnoj sjednici Predsjedništva Savjeta mladih DPS izabrana su i četiri potpredsjednika, po jedan za južnu i centralnu regiju i dva za sjevernu regiju
127 pregleda 42 komentar(a)
savjet mladih dps, Foto: Dps.me
savjet mladih dps, Foto: Dps.me
Ažurirano: 24.06.2013. 13:05h

Predsjedništvo Savjeta mladih DPS konstituisano je 22. juna 2013, koji Demokratska partija socijalista Crne Gore obilježava kao Dan partije.

Predsjedništvo čini 29 članova, od čega su 21 predsjednici opštinskih organizacija Savjeta mladih, šest predsjednika različitih komisija Savjeta mladih, sekretar i predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Na konstitutivnoj sjednici Predsjedništva Savjeta mladih DPS izabrana su i četiri potpredsjednika, po jedan za južnu i centralnu regiju i dva za sjevernu regiju.

Gosti konstitutivne sjednice Predsjedništva Savjeta mladih bili su Daliborka Pejović, članica Predsjedništva DPS Crne Gore i predsjednica ŽAD DPS Crne Gore, i Aleksandar Pavićević, doskorašnji predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore i član Glavnog odbora DPS.

Za predsjednika Savjeta mladih izabran je Nikola Pešić.

Alma Ljuljanaj izabrana je za predsjednicu Savjeta mladih glavnog grada i potpredsjednicu za centralnu regiju.

Za predsjednicu Savjeta mladih Bara i potpredsjednicu za južnu regiju izabrana je Milica Orlandić, dok su za potpredsjednike za sjevernu regiju izabrani Adnan H. Hadžić i Žarko Šćekić.

Bonus video: