Medojević: Govorio sam o potrebi članova DPS-a, ali ne samo o njima

"Niko nije diskriminisan i ne stoji da smo to radili u izborne svrhe", dodao je Medojević
79 pregleda 11 komentar(a)
Dejan Medojević, Foto: Dragana Šćepanović
Dejan Medojević, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 24.06.2013. 09:45h

Gradonačelnik Mojkovca Dejan Medojević negirao je pred Anketnim odborom da je ta opština odštetu od elementarnih nepogoda isplaćivala samo članovima Demokratske partije socijalista (DPS).

"Govorio sam o potrebi članova DPS-a, ali ne samo o njima. Dokaz za to spisak lica koja su dobila odštetu, a koji se nalazi na sajtu opštine Mojkovac", kazao je Medojević na početku sjednice.

On je odgovarajući na pitanja članova odbora naglasio da je svaki građanin imamo pravo da se nakon nevremena obrati opštinskoj Komisiji koja je izlazila na teren i procjenjivala štetu.

"Niko nije diskriminisan i ne stoji da smo to radili u izborne svrhe", dodao je Medojević.

"Znate da je naša opština u prethodnom periodu imala dosta elementarnih nepogoda i da, ukoliko postoji mogućnost za isplatom šteta našem članstvu, smatram da bi dobro pomogli, i to bi pomoglo nama na terenu", rekao je Medojević na sjednici Predsjedništva DPS.

Sjednicu Anketnog odbora ponovo su obilježile brojne nesuglasice predstavnika vlasti i opozicije. Tako je poslanik Obrad Stanišić (DPS) prilikom postavljanja pitanja Medojevicu dodao:

"Ja se neću baviti likom i djelom predsjednika odbora jer tu nema ni lika ni djela", što je izazvalo burne reakcije opozicionara.

"Oduzmi mu vrijeme", viknuo je Vladislav Bojovic (DF), na što mu je Stanišić odgovorio: "Ma ko si ti?"

U raspravu se uključio i predsjednik odbora Koča Pavlović koji je viknuo na poslanika DPS-a: "Ponašaj se pristojno! Oduzeću Vam vrijeme dok se ne ohladite".

I poslanica Pozitivne Azra Jasavić kritikovala je Stanišićevo ponašanje uz molbu da se uzdrže međusobnog vrijeđanja.

On je kasnije pojasnio da mu je namjera bila samo da odgovori na ranije Pavlovićeve navode da se DPS u odboru bavi samo likom i djelom predsjednika.

Bonus video: