Fondacija: Princ Nikola nije učestvovao na zabavi mladih DPS-a

U Fondaciji “Petrović-Njegoš” navode da princ nije dobio poziv da se pridruži zabavi Savjeta DPS-a
208 pregleda 24 komentar(a)
Princ Nikola I, Mladi DPS, Foto: Dps.me
Princ Nikola I, Mladi DPS, Foto: Dps.me
Ažurirano: 21.06.2013. 09:31h

Fondacija “Petrović-Njegoš” saopštila je juče da je princ Nikola “u duhu dobrog vaspitanja” prihvatio poziv gradonačelnika Danilovgrada Branislava Đuranovića da mu se pridruži na večeri, a ne da prisustvuje zabavi Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Danilovgrada, koja je nedavno organizovana u Bandićima.

DPS je na svom sajtu objavio fotografiju na kojoj je princ u društvu aktivista DPS-a i Đuranovića.

Na sajtu DPS-a je objavljeno da je Savjet mladih DPS-a Danilovgrad organizovao druženje i zabavu za svoje aktiviste i prijatelje u Bandićima, kao i da je to bila prilika za bolje upoznavanje.

“Na žurci je bilo prisutno oko 100 mladih ljudi iz Danilovgrada. Veliko zadovoljstvo i čast je bilo ugostiti princa Nikolu Petrovića, koji je prisustvovao događaju”, navodi se na sajtu DPS-a.

U Fondaciji “Petrović-Njegoš” navode da princ nije dobio poziv da se pridruži zabavi Savjeta DPS-a, niti je crnogorski prestolonasljednik krenuo u Bandiće da bi prisustvovao partijskom skupu.

“Princa Nikolu, koji je sa najbližim saradnicima, krenuo na privatnu večeru po ulasku u restoran pozvali su da sjedne za sto sa gradonačelnikom Danilovgrada, kojeg poznaje od ranije i sa kojim je imao dobru poslovnu saradnju. On je u duhu dobrog vaspitanja ljubazni poziv da se pridruži večeri prihvatio”, navodi se u odgovoru Fondacije.

Na zabavi su bili i predsjednica Ženske alijanske DPS-a Daliborka Pejović, poslovni direktor DPS-a Branko Čavor, predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Danilovgrad Miodrag Đurović, poslanik u Skupštini Crne Gore Miodrag Vuletić i predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić

Bonus video: