SDP samostalno nastupa na Cetinju: Osnovni cilj - promjena vlasti

U SDP-u su sigurni da će im njihov izborni rezultat garantovati dominantnu ulogu u konstituisanju i funkcionisanju buduće lokalne vlasti
56 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2013. 19:51h

Cetinjski odbor Socijaldemokratske partije donio je odluku da na lokalnim izborima u tom gradu na jesen, nastupi samostalno.

"Dosadašnje iskustvo, kao i aktuelna dešavanja u Prijestonici čvrsto nas opredjeljuju da na predstojećim lokalnim izborima nastupimo samostalno, nudeći građanima jasnu viziju razvoja Cetinja u narednom periodu", poručuju iz SDP-a.

Iz te stranke poručuju da su za proteklo vrijeme "značajno unaprijedili svoj kadrovski i organizacioni potencijal, stvarajući preduslove da nakon predstojećih lokalnih izbora preuzmu odgovornost za dalje upravljanje Prijestonicom”.

TV Vijesti, Jelena Ćorluka

"Sigurno da je potrebno mnogo znanja, rada i upornosti, da bismo uspjeli da pravilno koristeći lokalne resurse popravimo postojeće stanje i razvijamo bolju budućnost našeg grada i svih njegovih građana", poručuju iz te stranke.

U SDP-u su sigurni da će im njihov izborni rezultat garantovati dominantnu ulogu u konstituisanju i funkcionisanju buduće lokalne vlasti.

"Spremni smo da razgovaramo sa svim političkim subjektima kojima je interes Cetinja na prvom mjestu, a koji svojim političkim ciljevima, vizijom razvoja Cetinja, kadrovskim kapacitetima, a posebno konkretnim činjenjem u prethodnom periodu mogu odgovoriti velikim izazovima pred kojima se nalazi crnogorska prijestonica", kažu u SDP-u.

Na sjeednici OO stranke odlučeno je “da njihov osnovni politički cilj bude promjena aktuelne vlasti i konstituisanje kvalitetne, građanima okrenute lokalne uprave koja će biti istinski servis svih građana Cetinja“.

Galerija

Bonus video: