Mugoša: Uskoro izgradnja bazena i spa centra

Mugoša je istakao da bez prepotencije za sebe može reći da je" čovjek koji je dio života posvetio napretku ovoga grada"
53 pregleda 46 komentar(a)
Miomir Mugoša, Foto: Boris Pejović
Miomir Mugoša, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.06.2013. 13:41h

Gradonačelnik Miomir Mugoša nije precizno odgovorio na pitanje "Vijesti" da li bi prihvatio ponudu DPS-a da bude nosilac liste na lokalnim izborima u Podgorici, ali u svom izlaganju nije ni saopštio da bi takav predlog odbio.

"Nadam se da će me dobro zdravlje podržati i da ću se naravno, i na tim izborima, bez obzira kako, potruditi da dam svoj aktivan doprinos... i potruditi se da ta lista bude referentna u punom smislu te riječi i da odgovori potrebama građana u vremenu koje je ispred nas", kazao je Mugoša na pres konfrenciji.

Mugoša je istakao da bez prepotencije za sebe može reći da je" čovjek koji je dio života posvetio napretku ovoga grada".

Gradonačelnik je ocijenio da je o njegovim planovima još rano govoriti, objasnivši da će u njegovoj partiji, "koja je odabrala takav sastav na čelu sa njim", shvatiti da posao gradonačelnika nije onakav kakvim ga neki zamišljaju.

"To je vrlo odgovoran i složen posao. Mijenjaju se propisi, morate se prilagođavati, boriti za poziciju Glavnog grada...Morate objašnjavati da se ovdje ubira 70 do 75 odsto prihoda budžeta države, a Podgorici se toliko ne uzvraća. Mnogi drugi u sistemu lokalne samouprave egzistiraju zahvaljujući Podgorici", ocijenio je Mugoša.

Povodom čuvenog obećanja da će izgraditi pet bazena, Mugoša je najavio da će uskoro početi izgradnja jednog otovreno- zatvorenog bazena u kompleksu kompanije "Čelebić" u Donjoj Gorici.

"U park šumi u Tološima, ćemo vjerovatno raditi još jedan bazen. Nadam se da ćemo kada dobijemo saglasnost Vlade, da ćemo pored onog bazena za koji sada nemamo novca, u blizini hotela "Podgorica" raditi spa centar", kazao je Mugoša.

Bonus video: