Ministarstvo javne uprave: Čudi izjava Vujovića

" Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 6. jula donijela odluku o upozorenju Skupštini opštine Budva da u roku od 15 dana od dana objavljivanja odluke u Službenom listu održi sjednicu Skupštine opštine"
79 pregleda 2 komentar(a)
Budva grad, Foto: Vuk Lajović
Budva grad, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 09.07.2018. 13:47h

Ministarstvo javne uprave saopštilo je da čudi izjava predsjednika Skupštine opštine Budva, Đorđa Vujovića o neobaviještenosti o odluci Vlade.

Predsjednik budvanskog parlamenta, Đorđe Vujović kazao je da od Vlade nije dobio nikakavo upozorenje o uvođenju prinudne uprave.

"Imajući u vidu činjenicu da Skupština opštine Budva duže od šest mjeseci nije održavala sjednicu Skupštine opštine, u cilju ostvarivanja prava građana na lokalnu samoupravu i obezbjeđivanja ostvarivanja funkcionisanja lokalne samouprave u opštini Budva, Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 6. jula donijela odluku o upozorenju Skupštini opštine Budva da u roku od 15 dana od dana objavljivanja odluke u Službenom listu održi sjednicu Skupštine opštine radi ostvarivanja svojih funkcija, odnosno izvršavanja zakonom utvrđenih obaveza. Kako je odluka objavljena u Službenom listu 6. jula i stupila na snagu danom objavljivanja, od kada teče rok za održavanje sjednice, čudi izjava predsjednika Skupštine opštine Budva o neobaviještenosti o odluci Vlade", saopštili su iz Ministarstva.

Bonus video: