Cetinje: Prijavite se da popijete kafu sa gradonačelnikom

Uz ime i prezime, prilikom prijavljivanja, neophodno je dostaviti kontakt telefon, te podatke poput godine rođenja i zanimanja
54 komentar(a)
Aleksandar Bogdanović, Foto: Prijestonica
Aleksandar Bogdanović, Foto: Prijestonica
Ažurirano: 28.05.2013. 13:48h

Svi zainteresovani građani Cetinja ubuduće će jednom sedmično moći da “piju kafu sa gradonačelnikom”.

Naime, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović upriličiće u petak, 31. maja, sastanak sa građanima, koji će biti održan u Svečanoj sali.

Događaj će biti organizovan u cilju razmjene mišljenja o aktivnostima gradske uprave, prijedloga daljih mjera i razgovora vezanih za ostale teme koje se, prevashodno, tiču aktuelnosti i razvoja crnogorske Prijestonice.

Iz njegovog kabineta navode da svi građani, zainteresovani da učestvuju na pomenutom događaju, svoje prijave mogu podnijeti najdalje do četvrtka, 30. maja, zaključno sa 12:00 časova, na e-mail adresu online@cetinje.me ili putem telefona 041 231 755.

Uz ime i prezime, prilikom prijavljivanja, neophodno je dostaviti kontakt telefon, te podatke poput godine rođenja i zanimanja. S obzrom na kapacitet Svečane sale, broj građana koji će prisustvovati događaju, ograničen je na 20, a učesnici će biti obaviješteni telefonskim putem, u četvrtak, najdalje do 16:00 časova.

Preostali prijavljeni građani biće pozvani da prisustvuju sličnim skupovima tokom predstojećih sedmica. Kako navode iz kabineta, kafa sa građanima novi je segment djelovanja gradske uprave na planu odnosa sa javnošću, a u cilju jačanja transparentnosti rada i dodatnog intenziviranja komunikacije sa stanovnicima Cetinja.

Gradonačelnik i članovi lokalne uprave prisustvovaće kafi sa građanima jednom sedmično, a svi prijedlozi biće blagovremeno prosljeđivani resornim organima uprave, u cilju sagledavanja mogućnosti za njihovu realizaciju.

Bonus video: