Za 21. vijek: DPS-u ne manjka sposobnost muljanja i iskrivljavanja činjenica

"Muljatori bez političkog mozga imaju obraza da nekoga optužuju da isisava novac iz budžeta države za plate koje prima, a ne dolazi na posao. Očigledno misle da je poštenije dolaziti na posao da bi se isisavao budžet države i za to još primala plata"
3 komentar(a)
Demokrate, URA, logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, URA, logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 06.07.2018. 17:41h

Demokratskoj partiji socijalista, političkom subjektu u Podgorici poznatom kao „Što ćeš ti na Konik“ ili „Ko te je posla’ na Konik“ možda ne nedostaje koalicija Demokrata i Građanskog pokreta URA, ali im preko svake mjere nedostaje i vrlo očigledno fali politički mozak. Jedino čega im ne manjka, to su sposobnost muljanja i iskrivljavanja činjenica, navodi se u najnovijem reagovanju koalicije "Za 21. vijek" na navode DPS-a.

"Muljatori bez političkog mozga imaju obraza da nekoga optužuju da isisava novac iz budžeta države za plate koje prima, a ne dolazi na posao. Očigledno misle da je poštenije dolaziti na posao da bi se isisavao budžet države i za to još primala plata", navodi se u saopštenju,

Iz koalicije su poručili da "ne mogu da ne postave još nekoliko pitanja o Eru", kao na primjer:

"Koliku platu prima Ero s Konika za ono što radi u njihovo ime i da li je to primjer kako treba zarađivati platu? Da li je Ero s Konika moralna vertikala moralnim horizontalama u DPS-u? Da li je Ero s Konika ozbiljan politički subjekt? Da vas pitamo Erovim rječnikom, koji vam je sigurno jedini razumljiv: ko vas je posla’ u Skupštinu Glavnog grada, ako nije Ero s Konika i njemu identični? Ponosite li se time što u Skupštini Glavnog grada predstavljate Era? Da li će ovaj mandat podgoričkog DPS-a, interno, u vašim krugovima biti nazivan Erovom erom?", stoji u saopštenju.

Razmetati se bilo kojim rezultatom u čiji su postizanje bile uključene figure poput Era s Konika, tvrde iz koalicije "Za 21. vijek", može samo DPS i njegovi funkcioneri bez političkog mozga.

"Međutim, iako vama politički mozak nedostaje, sva je prilika da vi njemu ne nedostajate ni najmanje. Naprotiv, otkako ste se rastali s političkim mozgom, on je, jadnik, počinuo. Ostaje vam da se družite s Erama s Konika. Makar vam njih ne fali", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: