POGLEDAJTE Camaj napustio emisiju na RTCG: Pozvao građane na sveopšti bunt

U saopštenju Demokrata se navodi da je Camaj na svom primjeru, pokazao je kako se treba odnositi prema medijskom mraku i jednoumlju, dirigovanom iz centrale DPS-a
20275 pregleda 15 komentar(a)

Predsjednik Demokratskog savjeta Demokratske Crne Gore, Štjefan Camaj je juče napustio emisiju koja je emitovana na prvom kanalu RTCG od 17:30 časova i na taj način izrazio svoj i protest Demokrata u odnosu na nikad pristrasnije i od Demokratske partije socijalista (DPS) zavisnije izvještavanje ove medijske kuće, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

U saopštenju Demokrata se navodi da je Camaj na svom primjeru, pokazao je kako se treba odnositi prema medijskom mraku i jednoumlju, dirigovanom iz centrale DPS-a, a koje se emituje na RTCG, trebalo bi, radio-televiziji svih građana.

"Tom prilikom, funkcioner Demokrata je istakao da se kompletno naše društvo nalazi u političkoj i institucionalnoj krizi nastaloj, između ostalog, nakon afere "Koverat", apostrofirao neobjektivno obavještavanje građana od strane RTCG u vezi sa okupljanjima i protestima građana koji su održani 16. februra, kako u Zeti, tako i u Podgorici. Predsjednik Demokratskog savjeta Demokrata izrazio je protest zbog zarobljenosti Javnog servisa, kao i zbog afere "Koverat" i pozvao građane iz cijele Crne Gore na sveopšti građanski i demokratski bunt", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da pristrasno i naopako izvještavanje, odnosno pristrasno neizvještavanje Javnog servisa o ključnim društvenim i političkim događajima, na način koji vrijeđa zdrav razum svakog slobodomislećeg građanina u Crnoj Gori, dodatni je razlog za početak realizacije Plana vaninstitucionalnih aktivnosti Demokrata.

"Zbog toga, još jednom ponavljamo apel da se što veći broj građana odazove pozivu na opšti građanski i demokratski bunt koji će se održati u subotu, najprije u Budvi, u Gradu teatru, od 15 časova, a zatim i u Podgorici, od 18 časova. Gotov je. Ne boj se!", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: