Danilović: Nema te institucije koja će napraviti predsjednika od Vujanovića

"On je izgubio i političku težinu i dostojanstvo one noći kada ga je izgurao pred sobom Milo Đukanović"
20 komentar(a)
Goran Danilović glasanje, Foto: Luka Zeković
Goran Danilović glasanje, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.04.2013. 10:05h

Funkcioner Demokratskog fronta Goran Danilović je poručio da je Filip Vujanović izgubio političku težinu i dostojanstvo, i da od njega predsjednika neće napraviti ni Ustavni ni Apelacioni sud, niti neka druga institucija.

"On je izgubio i političku težinu i dostojanstvo one noći kada ga je izgurao pred sobom Milo Đukanović. Izgurao ga u "pobjedu"!? On je dugo vremena, inače, bio Zoran Lilić, po političkoj važnosti, danas su "ostali samo dugmići" čak u odnosu i na ovo poređenje. Mala nam je to satisfakcija međutim", napisao je Danilović na Fejsbuku.

Danilović je se upitao otkud saglasnost iz Evrope na "nepošteno i oteto".

"Zna Đukanović otkud, ubijeđen sam. Nije još dovršio posao i zato njega guraju pred sobom, u leđa, onako kako on gura svog Lilića. On je crnogorski Tači kojemu se ne gleda u zube i prošlost sve dok može da "sažvaće sadašnjost".

Moramo biti ponosni na pobjedu koju smo bez novca, ucjenjivačke podrške i pogodbenih aranžmana ostvarili predvođeni Miodragom Lekićem. Zaista je to najčistija pobjeda u novijoj istoriji Balkana. Niko, pa ni evropska politika, ne voli kada pobijedite bez njihove podrške. Nismo dužni, nismo kupovali lične karte, nismo molili pomoć na bilo kojoj adresi, nismo zapošljavali... Zato i treba strpljivo i uporno da branimo pobjedu, zato što je čista", zaključio je Danilović.

Bonus video: