DF: Vlast zabranila autoprevoznicima da iznajmljuju autobuse

“U subotu počinje pad posljednjeg totalitarnog režima u Evropi...Crna Gora računa na vas!”, napisala je Bošnjak
75 pregleda 22 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Branka Bošnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.04.2013. 13:37h

Poslanica DF-a Branka Bošnjak kazala je da je vladajuću partiju uhvatila panika i da je “mafijaška organizacija autoprevoznicima zabranila da iznajmljuju autobuse za prevoz protestanata”.

“Odjednom svi su navodno angažovani za razne ekskurzije...Jadni li su...Ali ne računaju na naš inat! Džaba vam sve...biće nas dovoljno da stavimo tačku na vašu pljačku...”, napisala je Bošnjak na svom Fejsbuk profilu.

Ona je građanima poručila da svi putevi u subotu vode ka Podgorici i da zna da će naći načina da dođu bez obzira na njihove opstrukcije.

“U subotu počinje pad posljednjeg totalitarnog režima u Evropi...Crna Gora računa na vas!”, napisala je Bošnjak.

Radunović: Budite solidarni

Ovim povodom se oglasio i poslanik DF-a Slaven Radunović koji je građanima poručio da “svi koji imaju mogućnosti na protest dođu svojim vozilom jer zbog pritisaka koji režim vrši na prevoznike ne mogu da angažuju dovoljan broj autobusa”.

“Budite solidarni, omogućite onima koji nemaju drugu opciju da koriste mjesta u autobusima.

Pokušajte da popunite automobile, kako bismo što efikasnije neutralisali režimsku akciju onemogućavanja dolaska slobodnim gradjanima na protest”, napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu.

I Goran Danilović je na svom Facebook profilu napisao da vladajuća partija nadstoji da svim sredstvima ugrozi proteste u subotu.

"Moj kum iz Kolašina mi javlja da u subotu organizuju akciju u Kolašinu - na skijanje. Besplatan ski pas, a noćenje pet eura. Zamisli šta im sve neće pasti na pamet. Samo da bi što manje došlo na protest. Kume vidimo se u subotu ako Bog da. Znači PRPA - što bi narod rekao ", napisao je Danilović.

Bonus video: