DPS: Nemamo nikakve veze sa navodnom kupovinom ličnih karata

"Sa indignacijom odbijamo ovo prizemno i vrlo providno podmetanje naših rivala"
81 pregleda 176 komentar(a)
Ažurirano: 07.04.2013. 17:44h

"Dovođenje u vezu Demokratske partije socijalista sa navodnom kupovinom ličnih karata je neistinito i politički nemoralno.

Sa indignacijom odbijamo ovo prizemno i vrlo providno podmetanje naših rivala i istovremeno insistiramo da se provjeri da li su navedena lica glasala i da se sa njima obavi razgovor", reagovali su iz Demokratske partije socijalista.

Član predsjedništva Demokratskog fronta Goran Danilović objavio je na svojoj Facebook stranici fotografiju ličnih karata, koje su navodno dileri ličnih karata "otkupili" od građana optuživši Demokratsku partiju socijalista da je umiješana.

"Danas smo imali intenzivnu komunikaciju sa međunarodnim predstavnicima i prezentovali dokaze OEBS-u. Shvatili su koliko je to veliki problem još uvijek. Imali su priliku da razgovaraju sa ljudima koji su ranije kupovali dokumenta, a danas su ih vratili prije izbornog dana. Samo u jednom turnusu vraćeno je preko 600...Glavni otkupljivači su u našoj bazi podataka", napisao je Danilović na Facebook stranici.

MUP: Nijesu utvrđene nepravilnosti u biračkom spisku u Podgorici i Nikšiću >>>

Dileri ličnih karata rekli su da nisu mogli više da trpe pritiske ljudi koji su "prodali" ličnu kartu ali nisu dobili pare. Predstavnici OEBSa su se odazvali pozivu, došli su i slikali hrpu od 600 ličnih karata. Jedan od dilera je bivši policajac koji je tvrdio da je za vrijeme referenduma imao preko 2.000 ličnih karata.

Bonus video: