Lekić pita Đukanovića: Koji je vozač ubio Duška Jovanovića?

Aludirajući na izjave funkcionera SDP-a da Vujanović kao kandidat za njih ne postoji, Lekić je kazao da će na izborima biti znatiželjan i obratiti pažnju ima li ga na glasačkom listiću
113 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Savo Prelević
Miodrag Lekić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.03.2013. 21:05h

Predsjednički kandidat Miodrag Lekić poručio je da njegov protivkandidat Filip Vujanović i Demokratska partija socijalista (DPS) mogu da ga mrze jer mu u karijeri ne mogu naći nijedan detalj koji ima veze sa korupcionaškim i mafijaškim poslovima.

“To zna Crna Gora i zvuči grotesno kada slušam (Mila) Đukanovića koji priča o moralu. On kojeg smatraju za najnemoralniji osobu u regionu. Nema veće afere čiji kraci ne stižu prema Crnoj Gori”, kazao je Lekić na promotivnom skupu u podgoričkom naselju Zlatica.

On je naglasio i da ga je Đukanović zbog zaštitnog znaka koji je detalj iz grba Crne Gore nazvao probnim vozačem “pežoa”.

“Ovaj znak predstavlja pečat i čuvara zakona od čega se plaši on i oni oko njega. Ali kad smo već kod probnih vozača, ja bih ga pitao i da li nešto zna o probnom vozaču koji je dobio zadatak da ubije Duška Jovanovića”, kazao je Lekić što su prisutni pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Aludirajući na izjave funkcionera SDP-a da Vujanović kao kandidat za njih ne postoji, Lekić je kazao da će na izborima biti znatiželjan i obratiti pažnju ima li ga na glasačkom listiću.

Simpatizerima je poručio i da će ukoliko pobjedi na izborima donijeti nestabilnost korupcionaškoj Vladi, ali i stabilnost Crnoj Gori.

Govoreći o izbornom rezultati u Nikšiću, funkcioner DF-a Nebojša Medojević je kazao da teško može objasniti kako je moguće da najsiromašniji koji su direktne žrtve režima glasaju DPS. “Iako rezultati nijesu bili onakvi kakve smo očekivali, ja sam mirno zaspao jer je ideja pomirenja, reformi i smjene režima je pobijedila u Nikšiću, samo je pitanje vremena kad će to shvatiti ne 50 nego 100 posto građana Crne Gore”.

Skupu su prisustvovali i funkcioneri DF-a Koča Pavlović, Zoran Lakušić, Radoš Zečević i predsjednik Udruženja penzionera Vojo Vuletić.

Bonus video: