Bojović prikupio 1.905 potpisa podrške: Ostajem u igri do kraja

"Tužna je je činjeca da je predsjednička kampanja svedena na dvije mutne politike i dva po mnogo čemu sporna kandidata"
0 komentar(a)
Rade Bojović, Foto: Boris Pejović
Rade Bojović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.03.2013. 11:05h

Nezavisni predsjednički kandidat Rade Bojović kazao je da je sada već očigledno da su minimalne šanse da prikupi 7.710 potpisa, neophodnih za učestvovanje u izbornoj trci za šefa države. Bojović je danas do 10 časova prikupio 1.905 potpisa podrške građana.

On je rekao da uprkos svemu ostaje u igri do posljednjeg dana jer je uvjeren da poštena ponuda trećeg političkog puta ima podršku građana.

"Pri tom moramo imati razumijevanja za građane koji su pred prijetnjom stranaka dovedeni u situaciju da budu pasivni ili da javno kriju svoja politička osjećanja", kazao je Bojović

On smatra da kampanja pokazuje u kojoj mjeri je Crna Gora zaglibila u beznadežnu politiku.

"Tužna je je činjeca da je predsjednička kampanja svedena na dvije mutne politike i dva po mnogo čemu sporna kandidata. Ako pobijedi Vujanović to neće biti zato što je bolji od Lekića, već zato što se Lekić našao u pogređšnom društvu", rekao je Bojović novinarima.

Član Izvrššnog odbora Pravedne Crne Gore Branko Baletić kazao je da se građani Crne Gore ponašaju kao pripadnici politčkih partija navodeći da ne može da vjeruje da je u ovom trenutku samo oko 2.000 ljudi bilo spremno da podrži Bojovića.

Potpisivanje u opštinskim izbornim komisijama traje do 18. marta, a predsjednički kandidat je po zakonu dužan da prikupi 7.710 potipsa.

Bonus video: