Pajović: Glas DPS-u je glas za Draga Đurovića

Pajović je optužio DPS da su uzeli sve što su mogli i da sada traže još jedan mandat da bi to bogatstvo sačuvali i uvećali
0 komentar(a)
Darko Pajović, Pozitivna, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović, Pozitivna, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 07.03.2013. 13:38h

Lider Pozitivne Crne Gore kazao je da će svaki glas za DPS na lokalnim izborima u Nikšiću biti glas za Draga Đurović koji je, kako je rekao, "kupljen za šaku eura kao i za nosioca liste Radivoja Nikčevića i gradonačelnika Nebojšu Radojičića, koji nije realizovao nijedan projekat".

"Nikšić ne smije biti ni Dragov, ni njemu sličnim. Bili smo sinoć predmet optužbi i netačnih činjenica DPS-a, dok je aktuelni premijer bio pripravnik on je sarađivao sa klero-nacionalistima ili kako on voli da kaže četnicima. Shatamo da ga progoni prošlost i zato ga razumijemo i žalimo", kazao je Pajović na konferenciji za novinare..

On je optužio DPS da su uzeli sve što su mogli i da sada traže još jedan mandat da bi to bogatstvo sačuvali i uvećali.

Nosilac liste Pozitivne u Nikšiću Ivan Radojičić rekao je da je glas DPS-u glas za enormno bogaćenje, za nove kockarnice, stanove..

Generalni sekretar Pozitivne Mladen Bojainć kazao je da je ta partija privlačila investitore dok je DPS skrivao rupe njihove vladavine. On je najavio da će biznismen Nikola Koprivica iz Beča otvoriti u Nikšiću dvije fabrike, tjestenine i deterdženata, ako opozicija osvoji vlast u tom gradu.

Bonus video: