DPS: Objavljeni snimci učvrstili uvjerenje da brinemo o građanima

"Pisanja su učvrstila naše aktiviste, simpatizere, glasače i sve građane u onome što već znaju"
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2013. 16:39h

Objavljivanje audio snimaka sa sjednica organa Demokratske partije socijalista (DPS) učvrstili su njene aktiviste, simpatizere, glasače i sve građane u uvjerenju da ta partija vodi računa o svim njihovim interesima i potrebama, ocijenjeno je iz vladajuće partije.

List Dan objavio je audio snimke prema kojima je, kako se navodi, Predsjedništvo DPS-a planiralo, uoči prošlogodišnjih parlamentarnih izbora, da se otpremnine bivšim radnicima preko Fonda rada isplaćuju isključivo članovima te stranke, za šta će se novac obezbijediti dijelom i od Evropske investicione banke.

Portparol DPS-a Časlav Vešović je kazao da se obično mediji trude da naplate politički marketnig, ali su očito neki od njih, naviknuti da budu pamfleti opozicionih partija, stekli potrebe da nekoga besplatno reklamiraju.

"Umjesto svojih miljenika, koje treba ohrabriti pred poraz u Nikšiću i Andrijevici, sada su počeli da reklamiraju nas, svoje najveće političke protivnike", kazao je Vešović.

Prema njegovim riječima, i današnji tekst samo potvrđuje da su u DPS-u, kao odgovorni ljudi i političari, koji su u stalnom i direktnom kontaktu sa građanima, ispunjavali njihova očekivanja da se stimuliše i podrži efikasan rad svih institucija, kako bi kroz važeće procedure, svi ostvarili svoja zakonska prava.

"Pisanja Dana su učvrstila naše aktiviste, simpatizere, glasače i sve građane Crne Gore u onome što već znaju, da naša partija potanko vodi računa o svim njihovim interesima i potrebama", naveo je Vešović.

On je rekao da što kvalitetnije DPS vrši vlast, to će biti bolje građanima.

"Znamo da sa Danom ne dijelimo taj interes", poručio je Vešović.

Bonus video: