Tomašević: Član sam DPS-a, ali nisam pravio spisak

"Ja sam koncentrisan na posao i nikoga od zaposlenih nijesam politički markirao. Objavljeni spisak niti sam sastavljao, niti potpisivao”, kazao je Tomašević “Vijestima”
73 pregleda 36 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Arhiva "Vijesti"
Pošta Crne Gore, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.03.2013. 08:12h

Upravnik pošte u Ulici slobode Dragan Tomašević kazao je da nikada nije pravio spiskove službenika koji bi trebalo da glasaju za DPS, dok u Pošti Crne Gore nijesu željeli da komentarišu pismo koje je Tomašević navodno uputio direktoru Milanu Martinoviću, jer je dokument koji je objavio list Dan “nepotpisan i nema pečat”.

Dnevni list “Dan” objavio je da je Tomašević 2009. godine tajni spisak o političkom opredjeljenju proslijedio Martinoviću, sugerišući da ga je, između ostalog, sastavio uz pomoć partijske mreže i “pripadnika službe agencije za javnu bezbjednost”.

Dokument koji je objavio "Dan"

“Imamo samo dva ljuta kontraša. Naravno Vukica Rajović i Lidija Sekulović... Pod Vašim rukovodstvom borci za vrnogorski put dobili su šansu da sebi krče put u Pošti. Od mene ste napravili poštologa takve klase da ja nemam komentara i načina kako da Vam se odužim”, navodi se u dokumentu.

“Ja zaista jesam član DPS niti to mogu negirati jer ovo je mali grad u kome se zna i šta ko ruča... Ja sam koncentrisan na posao i nikoga od zaposlenih nijesam politički markirao. Objavljeni spisak niti sam sastavljao, niti potpisivao”, kazao je Tomašević “Vijestima”.

Bonus video: