DF prozvao Vujanovića: Ako bude ćutao o aferi, neka ćuti i u kampanji

"Njegova obaveza je da javno iznese svoj stav povodom ovih snimaka“, kazao je Lekić
50 pregleda 33 komentar(a)
Ažurirano: 28.02.2013. 21:52h

Funkcioner DF Milan Knežević je na promotivnoj tribini tog političkog saveza u nikšićkom naselju Dragova Luka pozvao predsjednika države i predsjedničkog kandidata DPS Filipa Vujanovića da se konačno,kako je kazao, izjasni o snimcima koji ovih dana potresaju Crnu Goru i zbog koje je DPS promijenio naziv u PS - pazi, snima se.

"Pošto on o svemu ima stav – o trojkama koje se rode u podgoričkom porodilištu, o semaforu u Golubovcima koji ne radi, o sabraćajnoj nesreći neka iznese svoj stav i o snimcima.

Ako bude ćutao o ovoj aferi onda neka ćuti i za vrijeme predsjedničke kampanje jer ne zaslužuje da bude ne predsjednik, nego ni kandidat“, poručio je Knežević.

Lekić: Predsjednik države ima svog šefa

I predsjednik Predsjedništva DF Miodrag Lekić je prozvao Vujanovića što se ne oglašava povodom afere snimak.

„Predsjednik države nema velike nadležnosti ali mogao bi da ima. Kažem mogao jer mi svih ovih godina nijesmo imali predsjednika države nego potpredsjednika partije koji je imao svog predsjednika, šefa u pravom smislu riječi. Njegova obaveza je da javno iznese svoj stav povodom ovih snimaka“, kazao je Lekić.

Mandić: Raspada se politički monstrum

Predsjednik Nove Andrija Mandić je kazao da upravo ti snimci pokazuju da se „politički monstrum, DPS, raspada“ i da u njegovim redovima vlada borba za zadnje ostatke plijena.

Mandić je kazao da mu je žao što pojedine kolege iz opozicije nijesu imali snage da zajedno uđu u „ovu pobjedničku trku“.

Lekić je kazao je da je bio šokiran kada je vidio da hotel „Onogošt“ stoji prazan kao avet i podsjetio na njegovog prvog direktora Sava Stanišića koga nikada nije upoznao ali o čijem entuzijazmu i predanosti poslu se uveliko pričalo.

Na to je neko od prisutnih ironično dobacio da Nikšić nema ništa ali ima Mila na šta je Lekić odgovorio da putnici koji svrate u ovaj grad ipak ne mogu „spavati kod Mila već da im treba hotelsko prenoćište“.

Galerija

Bonus video: