Odgođena konstitutivna sjednica SO Golubovci

Prekidanje sjednice je zatražio predsjednik Opštine Dušan Radonjić, "zbog neophodnosti konsultacija vezanih za predloge budućeg predsjednika Skupštine i predsjednika Opštine"
111 pregleda 1 komentar(a)
Golubovci, Foto: Boris Pejović
Golubovci, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.06.2018. 10:41h

Konstitutivna sjednica Skupštine opštine (SO) Golubovci, na kojoj je danas trebalo da budu izabrani predsjednici Opštine i Skupštine, je odgođena radi konsultacija oko tih funkcija.

Predsjedavajući Skupštine, Dragan Šuškavčević, koji je zamjenjivao najstarijeg odbornika, kazao je da će javnost biti blagovremeno obaviještena o nastavku sjednice.

Prekidanje sjednice je zatražio predsjednik Opštine Dušan Radonjić, "zbog neophodnosti konsultacija vezanih za predloge budućeg predsjednika Skupštine i predsjednika Opštine".

"Molim Skupštinu da se oko tog predloga izjasni", kazao je Radonjić.

Za odlaganje su glasali odbornici Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokrata (SD), a protiv su bili odbornici opozicije, Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA.

Kao konkurencija Dušanu Radonjiću za mjesto predsjednika Opštine pominje se Ratko Stijepović, dok su "u igri" za predsjednika Skupštine Predrag Anđušić, Vaska Šišević i Predrag Madžarović.

Na sjednici su potvrđeni mandati za 32 odbornika novog saziva Skupštine.

Bonus video: