Medojević: DPS je korov

Medojević je istovremeno odbacio mogućnost bojkota lokalnih izbora u Nikšiću navodeći da su izbori u tom gradu prilika da se kazni ''banda DPS-a"
104 pregleda 95 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.02.2013. 17:42h

Član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević nazvao je Demokratsku partiju socijalista (DPS) “bandom i fašističkom sektom“ i pozvao birače da ne bojkotuju lokalne izbore u Nikšiću.

Medojević je u polemici na svom Fejsbuk nalogu kazao i da je DPS korov kome treba “zatrijeti sjeme”.

“DPS je fašistička sekta koja decenijama masovno krši ljudska prava i slobode građana, uništava ekonomiju zemlje, rasipa prirodne resurse, zatvara fabrike i generiše siromaštvo, korupciju i kriminal. Dok se taj korov ne zatre dok mu se ne iščupaju korijeni to sjeme zla će se opet pojaviti. Da kaznimo bandu 9. marta u Nikšiću je sjana prilika. Eto i nama prilike da imamo svoj 9. mart”, napisao je Medojević.

Na primjedbu jednog od posjetilaca pod nalogom “Albert Camaj” da neće glasati na izborima, Medojević je poručio da svaki Albanac koji glasa za “fašističku sektr DPS glasa protiv samostalne opštine Tuzi, protiv svoje djece i naroda”.

Medojević je na svom Fejsbuk nalogu i ranije oštro kritikovao vladajuću partiju, a prošlog novembra je glasače DPS-a nazvao ''sektom 165', aludirajući na 165 hiljada glasova koje je a stranka osvojila na parlamentarnim izborima.

Bonus video: