DPS: Ništa ne krijemo od građana Crne Gore

"Za raziliku od političke konkurencije, ono što govorimo na partijskim sastancima jasno prenosimo i u javnim nastupima", kazali su iz te stranke
0 komentar(a)
GO DPS, Sveto Marović, Igor Lukšić, Milo Đukanović, Foto: Vesko Belojević
GO DPS, Sveto Marović, Igor Lukšić, Milo Đukanović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.02.2013. 17:15h

Objavljivanjem snimka sa sjednice Glavnog odbora (GO) Demokratske partije socijalista (DPS) potvrđeno je da nije bilo zloupotrebe državnih resursa u svrhu izbora, ocijenjeno je iz te partije.

"DPS ništa ne krije od građana Crne Gore, što je potvrđeno i snimanjem svih sjednica GO i Savjeta. Za raziliku od političke konkurencije, ono što govorimo na partijskim sastancima jasno prenosimo i u javnim nastupima", kazali su iz te stranke.

Oni su pozvali građane da preslušaju integralne snimke sa sjednica GO i Savjeta DPS i da posebno obrate pažnju na djelove izlaganja koje taj list nije objavio u štampanom izdanju.

"Dan je potvrdio da DPS odgovorno i profesionalno analizira svoje izborne rezultate, ne isključujući ni loše ni dobre strane. U analizi ukupnih izbornih rezultata bavili smo se i odnosom snaga naših političkih protivnika, što je taj list izbjegao da objavi u tekstu", piše u saopštenju.

U DPS-u smatraju da je taj list uporan u pokušaju da proizvede aferu, "dezinformišući građane polurečenicama istrgnutim iz konteksta".

"Ono što je zasnovano na manipulacijama i neistinama ni ovog puta neće dati rezultate", zaključuje se u reagovanju.

Nakon što je Dan objavio audio zapis sa sjednica DPS-a, Tužilaštvo je u utorak utvrdilo da u izjavama funkcionera te partije nema elemenata krivične odgovornosti.

Bonus video: