Danas sastanak opozicije u vezi audio-snimaka sa sjednica DPS-a

Sastanak bi trebalo da bude održan u parlamentu, nakon završetka plenarnog rada
6 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Boris Pejović
Darko Pajović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.02.2013. 10:47h

Opozicione partije održaće danas sastanak, na inicijativu lidera Pozitivne Crne Gore Darka Pajovića, kako bi zvanično iskazale stav o audio-snimcima sa sjednica Demokratske partije socijalista (DPS) koje su objavili mediji.

Agencija MINA saznaje da će sastanku, osim Pajovića, najvjerovatnije prisustvovati lideri Demokratskog fronta i Socijalističke narodne partije Miodrag Lekić i Srđan Milić.

Sastanak bi trebalo da bude održan u parlamentu, nakon završetka plenarnog rada.

Pajović je ranije rekao da će Pozitivna tražiti radni sastanak sa opozicionim kolegama kako bi adekvatno reagovali na, kako je naveo, skandalozno i nemoralno ponašanje predstavika vlasti.

„Tražićemo od kolega iz opozicije da u ponedeljak sazovemo radni sastanak zbog tog skandala. Ovo neće tek tako proći jer poglavlja 23. i 24. koji su uslov za ulazak u Evropsku uniju, obuhvataju ta pitanja“, rekao je Pajović.

Dan je objavio u petak da je rukovodstvo DPS-a dogovorilo 30. juna prošle godine da novcem iz budžeta obezbijedi zapošljavanje isključivo svojih članova i simpatizera kako bi se obezbijedilo što više glasova na izborima koji su održani 14. oktobra.

Bonus video: