Krivokapić: Vujanović je u sukobu sa himnom i simbolima

"Ako je krenuo da mjeri crnogorstvo, onda i Vujanoviću i mojoj malenkosti, neka na umu bude zavjet izgnanog kralja Nikole - Ko crnogorstvu ne bio vjeran Bogom i ljudima vazda bio ćeran"
41 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.02.2013. 11:27h

Predsjednik Filip Vujanović u sukobu je sa Ustavom koji ga ograničava da tu funkciju može obavljati deset godina, a on hoće da bude čelu države bar još pet, kazao je predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić.

Vujanović je u intervjuu Vijestima ocijenio da ga Krivokapić napada jer je "uvjeren da je on jedina prava mjera crnogorstva".

"Njegov motiv je u njegovom uvjerenju da je on jedina prava mjera crnogorstvai kroz to odbranadržave Crne Gore", kazao je Vujanović.

Krivokapić je, u reagovanju, naveo da je šef države u sukobu sa himnom i državnim simbolima Crne Gore, “a ne sa nekim pojedincem”.

"Ako je krenuo da mjeri crnogorstvo, onda i Vujanoviću i mojoj malenkosti, neka vazda na umu bude zavjet izgnanog kralja Nikole - Ko crnogorstvu ne bio vjeran Bogom i ljudima vazda bio ćeran", navodi se u reagovanju Krivokapića.

On je naveo da je "samo jedan od milijardi na zemaljskoj kugli koji sa ponosom sluša himnu svoje domovine".

Bonus video: