Knežević: SNP-u nikad nije bio cilj objedinjavanje opozicije

"Ostaje nepoznato na koji način Srđan Milić i rukovodstvo SNP-a misle da podrže Miodraga Lekića na predsjedničkim izborima"
9 komentar(a)
Predrag Bulatović, Milan Knežević, Foto: Luka Zeković
Predrag Bulatović, Milan Knežević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 31.01.2013. 14:05h

Analiza o izbornim rezultatima koju je usvojilo rukovodstvo Socijalističke narodne partije (SNP), potvrdila je da vrhu te stranke nikada nije bio cilj objedinjavanje opozicije, smatra poslanik Demokratskog fronta, Milan Knežević.

Glavni odbor SNP-a jednoglasno je usvojio Analizu izbornih aktivnosti i rezultata, u kojoj za loš rezultat na oktobarskim parlamentarnim izborima okrivljuju DF, Mrežu za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i bivše stranačke kolege koje su pristupile Frontu.

SNP: Za loš rezultat krivi MANS, DF, i Bulatovićev portparol >>>

Knežević je agenciji MINA kazao da je iznenađen “količinom izmišljotina i konstrukcija” koje su se odnosile na njega, Predraga Bulatovića i još jedan broj istaknutih funkcionera SNP-a koji su pristupili Frontu.

“Istovremeno, osjećam i neki vid satisfakcije, jer je upravo u toj analizi potvrđeno sve ono na šta smo mi upozoravali za vrijeme parlamentarnih izbora, a to je da vrhu SNP-a nikada nije bio cilj objedinjavanje opozicije”, rekao je on.

Prema njegovim riječima, iz tog dokumenta se vidi da je glavni predmet napada SNP-a crnogorska opozicija, njihovi dojučerašnji partijski drugovi, MANS, opoziciona javnost "i svi koji se beskompromisno i bezuslovno bore protiv režima Mila Đukanovića".

“Ostaje nepoznato na koji način Srđan Milić i rukovodstvo SNP-a misle da podrže Miodraga Lekića na predsjedničkim izborima, ako su ovu analizu usvojili samo 20-ak dana nakon Milićeve deklarativne najave da će podržati kandidata DF-a”, zaključio je Knežević.

Bonus video: