Vučić: Apsolutno se nećemo miješati u izbor građana Crne Gore

Govoreći o odnosima sa partijama u Crnoj Gori, Vučić je istakao da ima korektnu saradnju sa NOVOM i DPS-om
0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Novosti.rs
Aleksandar Vučić, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 18.01.2013. 18:02h

Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je kazao, gostujući u emisiji „Živa istina“ urednika Darka Šukovića, da se država Srbija neće miješati u izbor građana Crne Gore.

"Ono što mislim da je loše, je to što su se mnogi prikrivali iza nekoga i vršili ozbiljniji i veći uticaj, a da nijesu željeli da se ustvari predstave i da nijesu željeli da pokažu ko su. Mi to apsolutno nećemo raditi. Apsolutno ne, i ja mislim da gospodin Đukanović je uvjeren u to, i s pravom je uvjeren u to, zato što ne možete da gradite prijateljstvo sa jednom zemljom, tako što ćete da rušite njeno legalno rukovodstvo. Mi se nećemo miješati u izbor građana Crne Gore, mi nećemo ni na koji način podržavati ovu ili onu stranu, kao partije, govorim o državi", kazao je Vučić, prenosi Analitika.

Govoreći o odnosima sa partijama u Crnoj Gori, Vučić je istakao da ima korektnu saradnju sa NOVOM i DPS-om.

"Kao partije mi imamo tu vrstu odnosa i saradnje sa Novom srpskom demokratijom, onda imamo veoma korektne odnose i sa Demokratskom partijom socijalista, dakle, ja moram da kažem da kao što je Demokratska stranka imala sa Socijalističkom narodnom partijom, prosto ne vidim u tome ništa loše. Mi ćemo sa nekim od tih partija sarađivati, u smislu državne saradnje, što je veoma važno za obje naše zemlje i ja mislim da koga god da pitate danas u Crnoj Gori da niko ne bi bio nezadovoljan, ma koliko da ne voli nekog Vučića, ma koliko da ne voli nekog Nikolića, niko ne bi bio nezadovoljan našim odnosom prema Crnoj Gori", zaključio je Vučić.

Bonus video: