Narodnjaci biraju novo stranačko rukovodstvo

Predsjedništvo Narodne stranke je ocijenilo da izborni rezultat Srpske sloge na državnim i lokalnim izborima u Nikšiću predstavlja neuspjeh
9 komentar(a)
Predrag Popović, Foto: Boris Pejović
Predrag Popović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 16.12.2012. 16:51h

Predsjedništvo Narodne stranke (NS) donijelo je danas odluku o održavanju izbornih skupština svih opštinskih odbora, kao i o zakazivanju stranačke Skupštine na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo stranke.

Kako je saopšteno iz Informativne službe NS, Predsjedništvo je ocijenilo da izborni rezultat Srpske sloge na državnim i lokalnim izborima u Nikšiću predstavlja neuspjeh, i zahvalilo građanima koji su glasali za tu koaliciju.

Predsjedništvo je odlučilo da zakaže izbornu Skupštinu koja će, kako je saopšteno, biti održana uskoro, i o čemu će članstvo i javnost biti blagovremeno informisani.

„Predsjedništvo NS donijelo je odluku o održavanju izbornih skupština i svih OO, na kojima će se birati nova rukovodstva, novi sazivi i delegati za stranačku Skupštinu, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo stranke“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je predsjedništvo naložilo Izvršnom odboru da koordinira svim aktivnostima u pripremi održavanja lokalnih i Skupštine NS.

Bonus video: