Milan Knežević kao politička organizacija

Kancelariju će pored Kneževića koristiti i poslanici DF Predrag Bulatović i Vladimir Bojović
4 komentar(a)
Milan Knežević, Poster, Foto: Luka Zeković
Milan Knežević, Poster, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.12.2012. 09:38h

Na vratima skupštinske kancelarije koju je donedavno koristila Bošnjačka stranka (BS) juče su istaknute naljepnice “Politička organizacija Milan Knežević” i “ Demokratski front”.

Knežević je pojasnio da je ta organizacija jedan od konstituenata DF-a sa jasno preciziranim pravima i obavezama kao i ostali konstituenti, a da je jedan od tih prava i mogućnost da koriste kancelariju u Skupštini kako bi kao i ostale kolege imali minimalne uslove za rad.

"To što nekom naziv političke organizacije sa mojim imenom i oznakom DF-a bode oči, jedino mogu pomoći preporukom da ti pojedinci kad prolaze pored naše kancelarije ili zažmure, ili okrenu glavu dok stignu do svog krajnjeg odredišta", kazao je on.

On je kazao i da smatra potpuno logičnim da DF kao najjača opoziciona grupacija, koja ima 20 poslanika, ima tri kancelarije u kojima će za vrijeme zasjedanja boraviti poslanici.

“Na vratima tih kancelarija jasno su vidljive oznake Demokratskog fronta i nazivi konstituenata ovog političkog subjekta(PzP i Nove), što predstavlja jasnu demonstraciju našeg jedinstvenog političkog djelovanja u Skupštini i van nje”, kazao je Knežević.

Knežević je naglasio da su "u skladu sa Zakonom o izboru odobrnika i poslanika kao jedan od konstitenata DF prilikom predaje poslaničke liste dostavili svu uredno ovjerenu dokumentaciju kako to nalažu zakonski propisi o čemu postoji i izvještaj Državne izborne komisije".

Kancelariju će pored Kneževića koristiti i poslanici DF Predrag Bulatović i Vladimir Bojović.

Bonus video: