Pozitivna: Postoji li iko u Crnoj Gori ko vjeruje u riječi Đurovića?

"Bestijalnost njegovog nauma da prevari izbornu volju 23.000 opozicionih birača u Nikšiću je sramna i politički i ljudski", navodi se u saopštenju Pozitivne
0 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora, Srđan Perić, Mladen Bojanić, Foto: Boris Pejović
Pozitivna Crna Gora, Srđan Perić, Mladen Bojanić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.12.2012. 13:51h

Pozitivna Crna Gora reagovala je na navode Draga Đurovića u razgovoru za agenciju Mina.

Kako se navodi "odgovor Dragu Đuroviću počinjemo pitanjem: da li postoji iko u Crnoj Gori ko vjeruje u njegove riječi?"

"Kao što smo ranije saopštili, odbijanje Draga Đurovića da vrati odbornički mandat Pozitivne Crne Gore je tužan čin čovjeka kojem smo vjerovali. Da ne bude nikakve zabune, ako nekome i nije bilo jasno, Drago Đurović je danas potvrdio sve naše konstatacije", navodi se u saopštenju Pozitivne.

Dodaje se da je Đurović zdušno podržavao saradnju sa DF-om tokom pregovora "i to mogu potvrditi svi članovi IO Nikšić.

"Šta više bio je jedan od najvećih kritičara DPS-a i podržavalac koalicije sa opozicionim strankama. Bestijalnost njegovog nauma da prevari izbornu volju 23.000 opozicionih birača u Nikšiću je sramna i politički i ljudski".

"Drago Đurović mora da zna da je on učinio nešto što je najveći kriminalni akt, a to je krađa narodne volje. Pozitivna Crna Gora je u saznanju informacije koje itekako bacaju svijetlo na ovaj slučaj i to je poražavajuće prije svega za njega, ali i sve one koji ga poznaju. Kada je riječ o sudu koji pominje u svojoj izjavi, neka bude spreman za njega, jer postupci koje je činio svoj epilog treba da dobiju upravo na tom mjestu. Mi ga ovim putem još jednom javno pozivamo da vrati mandat Pozitivnoj Crnoj Gori, a ne da ga ponizno i besramno poklanja DPS-u i onima koji su ga natjerali da uradi političku prevaru u Nikšiću", navodi se u saopštenju.

Bonus video: