Pozitivna CG: Niko iz vrha Pozitivne nije režirao podršku DPS-u u Nikšiću

"Pozitivna Crna Gora će činiti sve što je u zakonskim okvirima kako ne bi dozvolili da se prekraja izborna volja građana Nikšića"
114 pregleda 60 komentar(a)
Ažurirano: 01.12.2012. 18:02h

Niko iz vrha Pozitivne Crne Gore nije režirao podršku DPS-u u Nikšiću, navodi se u reagovanju te partije povodom izjave predsjednika Pokreta za promjene i člana Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojše Medojevića da iza dešavanja u Nikšiću stoji čitava predstava izrežirana od nekog iz vrha Pozitivne i koja je rezultirala podrškom DPS-u.

"Demantujemo neozbiljne tvrdnje gospodina Medojevića da je neko iz vrha Pozitivne režirao podršku DPS-u u Nikšiću. Takve izjave ne idu nikome u prilog osim upravo DPS-u. Pozitivna Crna Gora će činiti sve što je u zakonskim okvirima kako ne bi dozvolili da se prekraja izborna volja građana Nikšića i kako bi nam bio vraćen mandat koji je na krajnje sumnjiv način oduzet našoj stranci", navodi se u saopštenju Pozitivne.

Medojević je na svom Fejsbuk profilu napisao i da je odbornik Pozitivne Drago Đurović koji nije obezbijedio kvorum za poništenje odluke o izboru predsjednika SO Nikšić bivši srpski specijalac.

"U Andrijevici nije bilo prinicipa, Srebrnice, Kosova, Miloševića, vanstranačkih kandidata, nije bilo sumljive ostavke Miljanićke, i dolaska bivšeg specijalca ratnika srpskog SAJ. U Andrijevici je bio jedan lopov koji se prodao za pare i za stan u Podgorici. U Nikšiću je bila čitava predstava režirana od nekog iz vrha Pozitivne koja je rezultirala podrškom DPS-u.

Mogu oni reći šta god hoće. Neka podignu krivičnu prijavu i napišu ko je vršio prtisak na Đurovića. Zbog njih sada DPS vlada. Prodali su Nikšić i dva mjeseca pravili cirkus i porvocirali DF. Ko je natjerao Miljanićku da da ostavku i kako baš da dođe ovaj specijalac, još zaposlen u upravi grada Nikšića od DPS. Slučajno. Kako da ne", napisao je Medojević.

Drago Đurović zadržao mandat i sad sam odlučuje o volji 23.000 građana >>>

Odbornik Pozitivne, Drago Đurović, je u četvrtak zajedno sa odbornicima koalicije Evropski Nikšić napustio sjednicu lokalnog parlamenta zbog čega opozicija nije imala kvorum da traži da se ponovo glasa za predsjednika Skupštine, ocjenujujući da je bilo neregularnosti u glasanju kada je pobijedila predstavnica vlasti Sonja Nikčević.

Galerija

Bonus video: