Ivančević: Liberalna partija je ostvarila željeni cilj

"Sasvim je sigurno da će se liberali zalagati za istinske, a ne simulirane reformske procese, jer samo na taj način možemo pomoći svojoj Crnoj Gori"
29 komentar(a)
Dragan Ivančević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dragan Ivančević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.10.2012. 13:51h

Liberalna partija (LP) je na proteklim izborima ostvarila željeni cilj, a njen značaj uvećava činjenica da koalicija Evropska Crna Gora nije ostvarila ubjedljivu većinu, što otvara prostor za ozbilnije reforme, ocijenio je funkcioner te stranke Dragan Ivančević.

"LP je na ovim izborima postigla ono što je željela. Nakon krize u kojoj se nalazila, obnovila je parlamentarni status i participiraće u vlasti“, kazao je Ivančević.

On je Televiziji Montena rekao da će značaj LP biti još veći zbog činjenice da koalicija Evropska Crna Gora nije osvojila ubjedljivu većinu što, kako je ocijenio, otvara prostor za ozbiljnije reforme u narednom periodu.

"Sasvim je sigurno da će se liberali zalagati za istinske, a ne simulirane reformske procese, jer samo na taj način možemo pomoći svojoj Crnoj Gori u sveukupnom napredku", poručio je Ivančević.

Prema njegovim riječima, postignuti izborni rezultati u opštinama Kotor i Tivat ubjedljivo potvrđuju da je LP značajno doprinijela pobjedi vladajuće koalicije.

Ivančević smatra da to potvrđuje stabilnost i kozistentnost biračkog tijela LP.

"Uvjeren sam da je ovo novi početak LP, koja će pokazati svoju snagu, zadržavajući čvrste principe i riješenost da pomogne svojoj zemlji, što je oduvijek krasilo nas liberale", kazao je Ivančević.

Bonus video: