Pozitivna: Krivokapić ponovo izmišlja

Iz partije navode da po osmi put demantuju predsjednika Parlamenta "da je manjinska vlada dogovorena sa bilo kim unaprijed"
5 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Pozitivna Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.10.2012. 14:11h

Izjava predsjednika Parlamenta Ranka Krivokapića da je potpredsjedniku Delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu, Jelku Kacinu, poručeno da se ne pita u Crnoj Gori je sedma izmišljotina o Pozitovnoj Crnoj Gori u jedanaest dana, saopšteno je iz te partije.

"Na sinoćnjem završnom skupu Pozitivne poručeno je da međunarodna zajednica nema prava da utiče na volju birača, i da jedino crnogorski građani imaju pravo da biraju i smjenjuju vlast. Ukoliko neko ko se predstavlja patriotom smatra da međnarodna zajednica treba da uradi na izborima ono sto je Ustavom zagarantovano crnogorskim građanima, a to je da biraju i budu birani, to je njegovo pravo, ali je politički neozbiljno", navodi se u saopštenju Pozitivne.

Iz partije navode da po osmi put demantuju predsjednika Parlamenta "da je manjinska vlada koju će predložiti nakon izbora svim poslanicima u Parlamentu, dogovorena sa bilo kim unaprijed".

Bonus video: