"Srpska sloga": Imamo cenzus, borimo se za peti mandat

Popović je na održanoj promociji te koalicije u Bijelom Polju rekao da se "u zadnjih nekoliko dana suštinski odlučuje o našim sudbinama"
103 pregleda 8 komentar(a)
Srpska sloga, Foto: Beća Čoković
Srpska sloga, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 10.10.2012. 20:12h

Lider Narodne stranke Predrag Popović poručio je, da samo glas dat "Srpskoj slozi" nije bačen glas.

Popović je na održanoj promociji te koalicije u Bijelom Polju rekao da se "u zadnjih nekoliko dana suštinski odlučuje o našim sudbinama".

"Priča o tome da "Srspka sloga" ne može ući u parlament je direktna podrška vlasti. Ta laž koja se ovih dana širi Crnom Gorom , ne toliko od strane režimskih stranaka , koliko od onih koji bi navodno trebalo da budu u našem opozicionom frontu je direktna usluga režimu. A mi već ne samo da imamo cenzus, nego se borimo za peti mandat" istakao je Popović.

On je postavio pitanje aranžerima kako je rekao takvog scenarija, zašto rade za režim a lažu da se bore protiv njega.

"Prošli put na izborima je bilo više od deset hiljada glasova koji se nijesu valorizovali u parlamentu. Ti su glasovi išli najviše režimskim strankama. Isti scenario se danas radi protiv nas.Isti ljudi i iste stranke".

Govorili su i Mirjana Jančevska, Predrag Vukić, Ilija Marković, Dijana Drobnjak, Vukota Rakonjac i Novo Vuković

"Zato je važno u nedelju da se izađe na izbore, da ne slušate one koji vas pokušavaju prevariti i hrabro zaokružite "Srpsku slogu"'. Olovka je naše najajče oružje" poručio je Popović.

Književnik Budimir Dubak je govorio o Bijelom Polju gdje je stvarano Miroslavljvo jevanđelje, prvi srpski ćirilični spomenik pismenosti.

"Ovdje je rođen veliki srpski pjesnik Risto Ratković, tu je tođenn još jedan veliki srpski književnik Miodrag Bulatović. A danas nagradu Risto Ratković dobijaju ništa pisci i anti srbi. Zato nećemo dozvoliti da se ugasi srpsko ime i sloga" poručio je Dubak.

Govorili su i Mirjana Jančevska, Predrag Vukić, Ilija Marković, Dijana Drobnjak, Vukota Rakonjac i Novo Vuković.

Bonus video: