Odgovor Glavnog grada: Pozitivna obmanjuje javnost

Komentarišući stav Pozitivne da su prethodno dobili negatian odgovor od nadležnih opštinskih organa za održavanje konvencije, iz Glavnog grada su kazali da su tvrdnje neistinite
5 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2012. 19:16h

Tvrdnje Pozitivne Crne Gore (PCG) da su odbijeni njihovi zahtjevi za odobrenje lokacije za završnu konvenciju partije u Podgorici, najgrublja su obmana javnosti, saopšteno je iz uprave Glavnog grada.

Pozitivna će završnu konvenciju održati na Stadionu malih sportova u četvrtak u 19 sati, a ta partija se u utorak obratila predsjedniku države Filipu Vujanoviću da im to omogući na jednoj od sedam lokacija.

Pozitivna dobila termin za konvenciju: 11. oktobar na Stadionu malih sportova >>>

Komentarišući stav Pozitivne da su prethodno dobili negatian odgovor od nadležnih opštinskih organa za održavanje konvencije, iz Glavnog grada su kazali da su tvrdnje neistinite.

“O tome svjedoči i zvaničan dokument koji svako može imati na uvid. PCG je zamjenik direktora Sportskih objekata Danko Radović 5. oktobra, obavijestio da im je 9. oktobra na raspolaganju slobodan termin na Stadionu malih sportova za održavanje završne konvencije”, kaže su saopštenju Glavnog grada.

Prema njihovim riječima, odgovor Radovića uslijedio je nakon obraćanja PCG 4. oktobra, dopisom kojim traže termin na Stadionu malih sportova 9, 10, 11. ili 12. oktobra.

Iz Glavnog grada su dodali da to govori da je ranije odobren zahtjev Pozitivne, prije nego što se ta partija obratila Vujanoviću.

„Ignorišući dopis kojim im se odobrava lokacija i termin, Pozitivna se četiri dana kasnije, 9. oktobra, obratila Vujanoviću, gradonačelniku Miomiru Mugoši, i cijeloj javnosti, tvrdeći da nijesu dobili odobrenje ni za jednu lokaciju i pokušavajući da politički poentiraju na toj neistini. Grube neistine i obmane, kako god ih posmatrali, nikako ne mogu biti pozitivne. Osim možda za PCG“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: