Pajović: Funkcioneri vladajuće koalicije će 15. oktobra biti obični građani

Obraćajući se članovima Foruma mladih Pozitivne, Pajović je rekao da nije glas koji bude dat na izborima neće biti „bačen glas“
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2012. 15:48h

Lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović poručio je političkim oponentima iz vladajuće koalicije da će 15. oktobra kući otići kao obični građani, te da nema razloga za nervozu u njihovim redovima.

Odgovarajući lideru SDP-a Ranku Krivokpaću, koji je na tribini koalicije „Evropska Crna Gora“ u Nikšiću rekao da je Pajović na izborima 2002. godine bio na poslaničkoj listi Demokratska Crna Gora – Milo Đukanović, skandirajući lideru DPS-a, prvi čovjek Pozitivne je kazao da će sve argumente i dokaze o tome iznijeti na završnoj konvenciji te stranke u Podgorici 11. oktobra.

„Sve vezano za tu kampanju, ko je kome aplaudirao, ko je iza koga sjedio i ko je gdje bio ja ću saopštiti crnogorskoj javnosti na završnoj konvenciji u Podgorici, veoma transparentno uz sve dokaze“, istakao je Pajović, nakon obraćanja članovima Foruma mladih Pozitivne.

Govoreći o sve češćim napadima iz redova vladajuće koalicije na Pozitivnu Crnu Goru, Pajović je rekao da je glavni razlog njihove nervoze taj što će otići kući kao obični građani 15.oktobra.

„Nema slobodnog trišta ako imamo mamine i tatine sinove. Hoćemo društvo jednakih šansi za sve i da onaj ko se rodi u Šavniku, Nikšiću, Ulcinju ima jednake šanse kao onaj ko se rodi u Podgorici“

„Možda već 14-og u ponoć. Imamo priliv ljudi iz vladajuće koalicije, njihovih članova i simpatizera i mislim da je to dobro za njih. Oni su našli pravo mjesto, našlu su stranku socijaldemokratske lijeve orjentacije, i stranku koja vodi računa o svakom građaninu Crne Gore“, rekao je Pajović, navodeći da će režimu, kada odu sa vlasti, biti ukinute beneficije, službena vozila i sav luksuz koji su korisili u međuvremenu.

On je oponentima dao i jedan savjet.

„Pošto su često pomorandže pominjane tokom kampnje, možda da su ih više jeli, a nije još kasno, bili bi više pozitivni sada“, rekao je Pajović.

Obraćajući se članovima Foruma mladih Pozitivne, Pajović je rekao da nije glas koji bude dat na izborima neće biti „bačen glas“, navodeći da „danas živimo u zemlji gdje se kaže da smo društvo jednakih šansi, a znamo da nije tako“.

„Nema slobodnog trišta ako imamo mamine i tatine sinove. Hoćemo društvo jednakih šansi za sve i da onaj ko se rodi u Šavniku, Nikšiću, Ulcinju ima jednake šanse kao onaj ko se rodi u Podgorici“, rekao je Pajović.

Bonus video: