Krivokapić: Pajoviću, skandirao si Đukanoviću

Prema riječima predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića “kad imate prljave ruke i nečistu savjest dobijete žuticu, a žuta i crvena daju narandžastu"
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2012. 22:34h

Lider DPS-a Milo Đukanović poručio je da mu nije potrebna posebna hrabrost da prihvati poziv lidera Demokratskog fronta Miodraga Lekića na TV duel.

“Pokušavaju da se kuraže prizivajući me na megdan sa njima. Kao da je potrebna posebna kuraž za megdan sa njima. To već nije pitanje hrabrosti već pitanje samopoštavanje", kazao je Đukanović na predizbornoj tribini koalicije “Evropska Crna Gora” u Nikšiću.

On je priznao da je bilo propusta u njegovom rodnom gradu zbog čega je zatražio još jednu priliku: "Znam da među vama i ima i ljutih i razočaranih i onih koji su imali veća očekivanja od nas, i znam da su mnogi od vas u pravu, ali znam dobro da vam jedinu granaciju za ispunjavanje svih zamisli i očekvanja može dati jedino kolacijia Evropska Crna Gora".

Lukšiću svi krivi

Aktuelni premijer Igor Lukšić nije propustio šansu da još jednom saopšti svoje stavove o nezavisnim medijima i opoziciji: "Da smo slušali naše oponente, Crna Gora ne bi bila u recesiji, bila bi u depresiji. Zato treba da pomognemo da 14. oktobra ta glava koja govori kroz više usta, dakle DF, MANS, dnevne listove "Vijesti" i "Dan", ostane u depresiji.

A navodnom lideru pozitivne Crne Gore, pošto je biolog, njemu predlažem herbarijum", kazao je Lukšić.

Prema riječima predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića “kad imate prljave ruke i nečistu savjest dobijete žuticu, a žuta i crvena daju narandžastu".

"Toliko je zdrava i pozitivna ta narandžasta, napravljena da razboli Crnu Goru", rekao je Krivokapić i dodao da je lider Pozitivne Darko Pajović bio “70. na listi za poslanika vladajuće koalicije i skandirao Milu Đukanoviću".

Baš kao i svi prethodni predizborni skupovi u Nikšiću i ovaj je prošao bez govora i dalje prvog čovjeka Nikšića Nebojše Radojičića.

Na pitanje "Vijesti" zašto nije govorio na skupu, Radojičić je odogovorio da je to njegova odluka, a ne partije, te da treba da govore budući kandidati za mjesto predsjednika Opštine.

Galerija

Bonus video: