TV Vijesti: Rezultati izbora iz sekunda u sekund

Biće to prvi put u Crnoj Gori da jedna tv kuća na ovaj način realizuje emisiju posvećenu izborima
3 komentar(a)
RTV Vijesti, Foto: Savo Prelević
RTV Vijesti, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.10.2012. 16:55h

Televizija Vijesti u nedjelju, 45 minuta prije zatvaranja biračkih mjesta, počinje specijalni višečasovni program posvećen izborima.

Samo nekoliko minuta nakon zatvaranja birališta, čim krene prebrojavanje glasova, pa sve do trenutka kada bude izvjesno koliko je koja stranka dobila glasova i mandata, gledaoci će iz sekunda u sekund moći da prate izborne rezultate.

Podaci će u TV Vijesti stizati istovremeno kad i u Centar za monitoring. Biće to prvi put u Crnoj Gori da jedna tv kuća na ovaj način realizuje emisiju posvećenu izborima.

Reporteri TV Vijesti biće i u Budvi, Nikšiću i Kotoru, gradovima u kojima se glasa i za lokalne parlamente

Rezultate koji će neprekidno biti ažurirani, kao i izbornu kampanju, komentarisaće brojni gosti iz različitih oblasti. Program će biti emitovan iz dva studija, uz stalna, direktna uključenja iz Centra za monitoring, sa kojim je TV Vijesti partner u ovom projektu, te iz izbornih štabova - Koalicije za evropsku Crnu Goru, Demokratskog fronta , Socijalističke narodne partije i Pozitivne Crne Gore.

Reporteri TV Vijesti biće i u Budvi, Nikšiću i Kotoru, gradovima u kojima se glasa i za lokalne parlamente. Ovim programom, Televizija Vijesti postavlja nove produkcione, tehničke i novinarske standarde tv izvještavanja u Crnoj Gori.

Bonus video: