SNP: Šehović da podnese ostavku

"Kap koja je prelila čašu su i dešavanja oko vrtića u Baru", kazali su iz te stranke
3140 pregleda 10 komentar(a)
Šehović, Foto: Boris Pejović
Šehović, Foto: Boris Pejović

Ministar prosvjete, Damir Šehović, treba da podnese ostavku, ocijenili su u Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP) dodajući da će ga, ukoliko to ne učini, vanredni parlamentarni izbori poslati u prošlost.

Kako su naveli, predstavnici Ministarstva prosvjete sprovode samo njima znanu politiku, protivno interesima i građana i grada.

U SNP-u su ocijenili da posljednja dešavanja, koja su pod direktnom kontrolom Ministarstva prosvjete, najbolje govore o tome u kakvom je stanju i kako funkcioniše i pomenuto ministarstvo, a i aktuelna vladajuća većina.

"Kap koja je prelila čašu su i dešavanja oko vrtića u Baru", kazali su iz te stranke.

Oni smatraju da je Šehović dužan da podnese ostavku.

"Ukoliko to ne uradi, svejedno će skori vanredni parlamentarni izbori i njega, i aktuelnu vlast poslati u prošlost", navodi se u saopštenju.

Ta partija je, kako su kazali, uoči lokalnih beranskih izbora tražila smjenu Šehovića zbog partijskog ponašanja, "praćenog kadrovanjem svojih stranačkih istomišljenika".

"Poslednja otimanja lokalne imovine u Beranama, odnosno nezakonito postupanje kada je riječ o korištenju Univerzitetskog centra i donošenju odluka iako još traju sudski sporovi, samo potvrđuju naš stav", piše u saopštenju.

Bonus video: