Milić: Šefu DPS-a sad smetaju Srbi, a bio je veći Srbin od bilo koga

On je optužio šefa DPS-a Mila Đukanovića da jača podjele u društvu zarad ličnih interesa
106 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2012. 22:32h

Vladajuća koalicija će na predstojećim izborima pokušati da prevari autentične predstavnike manjina u Crnoj Gori kako bi ih bilo što manje u parlamentu, ocijenio je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić. On je na promotivnom skupu u Nikšiću kazao da vlast sada traži glasove manjina.

„Dolaze do Petnjice, Malesije i pokušaće da, nakon izbora, Albance u parlamentu predstavlja samo jedan poslanik, a do sada ih je bilo četvoro, a Bošnjake i Muslimane probati da dovedu na dva, a bilo ih je troje“, rekao je Milić.

On je optužio šefa DPS-a Mila Đukanovića da jača podjele u društvu zarad ličnih interesa. Šef DPS-a, smatra Milić, ima velike probleme unutra svoje partije.

"Danas mu smetaju Srbi, a devedesetih godina bio je veći Srbin od bilo koga ko sjedi u ovoj sali. Sjutra će mu smetati Bošnjaci i Muslimani. Smetaće mu Albanci, Hrvati, jer ono što njega jedino zanima to je goli interes, da bude još bogatiji", kazao je Milić.

Govoreći o velikom problemu nezaposlenosti, lider SNP-a kazao je da se niko iz Srbije, koja mu nije mrzna, neće moći zaposliti u Crnoj Gori, dok se ne uposle sva djeca iz Crne Gore.

Kad Mugoša prijeti da hapšenjima

Aleksandar Damjanović poručio je crnogorskim biznismenima da ne plaćaju reket DPS-u, „već porez državi, a monopolistima iz oblasti energetike i telekomunikacija da će plaćati mnogo veći porez nego do sada“.

Milić je na promotivnoj tribini na Koniku kazao da je je došlo vrijeme za smjenu Đukanovićevog režima, dok je na tribini u Matagužima kazao da je vlast u sve većoj panici.

Podsjećajući na najave podgoričkog gradonačelnika Miomira Mugoše da će nakon izbora “odgovarati oni koji su potkradali Crnu Goru”, Milić je rekao da je to prava slika panike u vlasti.

“Zamislite do čega je došao DPS, kada je Mugoša počeo da prijeti hapšenjima”, rekao je Milić.

Galerija

Bonus video: