Herceg Novi

Pozitivna: Pesnicama po medijima se ne ide u Evropu

"Ako vam je ovaj režim obezbijedio udoban život glasajte za njih, ali ako želite bolje glasajte za Pozitivnu“, poručeno sa tribine u Herceg Novom
103 pregleda 8 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Pozitivna Crna Gora Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 23.02.2019. 05:08h

Pozitivna Crna Gora, kao građanska partija, ne vjeruje u nepogrešivost lidera koji vodi zemlju, poručeno je sa skupa te parije u Herceg Novom.

"Umjesto vođe, mi nudimo vođstvo koje se ogleda u timu sposobnih, odgovornih, obrazovanih i dobronajmjernih pojedinaca koji su spremni da ponesu odgovornost za nužne promjene koje su neophodne", kazala je potpredsjednica Pozitivne Azra Jasović.

Član GO Dritan Abazović ustvrdio je da "imamo kuću, ali da moramo stvoriti dom za svakog čovjeka i državu za građanina".

"Ne može se pesnicama po medijima ići naprijed u Evropu", poručio je Abazović.

Goran Tuponja, član predsjedništva, kazao je da je cilj Pozitivne punopravno članstvo Crne Gore u EU i primjena evropskih standarda i pojasnio da "nije dovoljno samo usvajati evropske standarde, već da je potrebna njihova konzistentna primjena".

Članica inicijalnog odbora Herceg Novi Nedjeljka Keka Vidović konstatovala je da vlada “nepotpisana koalicija SNP-DPS“ i poručila da „se na izborima svaki čovjek opredijeli na osnovu toga kako živi”.

"Ako vam je ovaj režim obezbijedio udoban život glasajte za njih, ali ako želite bolje glasajte za Pozitivnu“, kazala je Vidović.

Član GO Lazo Vidović i koordinator za Herceg Novi je istakao da je u tom gradu za 23 godine ostao isti princip vladanja, da su se dešavale samo personalne promjene, zbog čega su nužne suštinske promjene, posebno sistema vrijednosti.